9 Mart 2012 Cuma

Dün ...

Dünüm boş, bomboş geçti. İki gündür uyanamama sorunu yaşamam dışında her şey olağan ve durgun.



Doğalgaz faturası geldi; "içi seni dışe beni yakar cinsinden". Tutarı karikatürdekinden fazla. Bir 'Antalyalı' olarak doğalgaza verilen parayı hala sindiremiyor, anlamıyor ve garipsiyorum. Özellikler kış olunca, fatura uykularımı kaçıracak kadar bana şişlik yapınca...


Sanırım boyun ağrısından ölicem ! Boynum ve omuzlarım nasıl ağrıyor, anlatamam. Üühühhüh diyorum ahvalime ...



Dün kendime yeni bir bardak aldım. tatataaammm! Sarı böyle güzel güzel. Naçizane kendileri Paşabahçe ürünü olup çok şeker durmaktalar. Su içimini arttırmak için aldım. Masamın üstünde gözüme taakılsın, su içiyim diye. Günde 1,5-2 lt su içiyorum ama bana az geliyor. Rahat 2-2,5 lt olmalı bence.
(Arkadan görünenler de masamın üstündekilerin çeyreği)


Hüshüs ' le yıldönümümüz yakın. Bende el emeği göz nuru bir hediye yapıyorum ona. Masa üstüne küçük bir abajür. Fiş, duy sistemini elektrikçide yaptırdım. Bir kaşıklığı ters çevirip bir suntaya monta ettim. Şimdi de dışını keçe ile süslüyorum. Bitmiş halini de göstericem.
(hamarat mıyım ne ?)

:)

Güzel bir gün diliyorum herkese .

(Sayfaya bir bakıp çıkanlar, arada bir nefes verin, varlığınızdan haberdar olayım.)




2 yorum:

  1. nefeees :)


    CANIM YA YORUM YAZMAK İSTEYENLER İSTESE DE YAZMAZ ÇÜNKÜ ROBOTMUSUN DEĞİLMİSİN DİYE PAROLA İSTİYOR SİNİR OLDUUM BURCUNUNKİNDE DE İKİNİZDE :) LÜTFEEN AYARLARDAN DÜZELTİN ACIK :))

    YanıtlaSil
  2. Burcc sağolsun kaş-göz arası ben telefondayken düzeltti- yani öle dedi bilmiyom. Düzelmiş olması lazım ayarların. Sen gönlünce yorum bırakabilirsin, gerekirse denetlemeyi bile kaldırırız ;)

    YanıtlaSil