4 Mart 2012 Pazar

MİLLİ KÜTÜPHANE'DE PİKNİK !


Bugün Milli Kütüphaneydik geçen cumartesi olduğu gibi . (Çalışkan mıyız neyiz ? Maşallah deyin) Ders çalışması , ortamı vs. çok güzel daha önce anlatmıştım . Ancak Milli Kütüphane'de en güzel şey ne biliyor musunuz ? PİKNİK YAPMAK :)
Şöyle ki kütühanede evet yemekhane var ama ucuz yollu olduğu için biraz tatsız tutsuz şeyler . Bizde hem diyeti bozmayalım hem güzel şeyler yiyelim diye bir şeyler hazırlayıp gittik : Ton balıklı şahane salata gibi .


Sabahtan yıkadık doğradık malzemeleri . Burcc 'un alengirli bir salata kabı vardı adını hatırlayamadığım , bende normal şartlarda bir plastik kaba eyvallah diyerek salata malzemelerini içine koyduk ağzılarını kapadık . Küçük bir kapta limin , tuz , nar ekşili salata sosunu koyduk bide çatal aldık yanımıza . Dardanal ' in şu yağı süzülmüş paketi süper . Akmıyor kokmuyor yani . Bizde sulanmasın diye yiyeceğimiz vakit üstüne döktük . ŞAHANEYDİ :)

Şu sol tarafta Burcc 'un elindeki işte sos kabı . Döktük yedik , ayarı da süperdi 




5dakka sonra bitirmişken :)


Ardından 3'er tane tatlımız... [ çay keyfinin damla çikolatalısı çirkin ; hanımeller on basar yani . Ancak fındıklısı hanımellerden daha güzel bence . Üstelik 75 kuruş :)  ]



Bu da akşam yemeği menümüz . Bunlar kantinden tabi . Bizimkilerin yerini tutar mı beaaa !!!


Yaşasın yemek yemek !!!!
Burcc'la sloganımız hep bu olmuştu ve olmaya devam edecek...
Diyette bile !

Not : Fotoğraf makinemi yanıma almadığım için telefonla karanlıkta bu kadarcık çekebildi :( Artık hep yanımda taşımaya karar verdim makineyi ...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder