4 Mart 2012 Pazar

Bunları biliyor musunuz ?


  1. Bugün Ankara ' da bir ara feci tipi oldu. Ben karın bu kadar şiddetle yağdığını ilk kez bugün o 15 dakkalık sürede gördüm ( bir Antalyalı olarak ). 
  2. Yaz sonuna kadar yani 7 ayda 15 kilo veremezsem bu diyeti bırakıcam . Homini gırtlak olmasa da canımın istediği kadarını yicem .
  3. Artık nasıl bir kültürle büyüdüysem :) akşam olup da kütüphanede herkes lambasını yakınca kalkıp perdeleri çekesim geliyor :D ( tabi perde yok ) .
  4. Maşallah diyelim de nazar değmesin iyi bir su içiciyimdir . Ve buna bağlı olmaktan azıcık fazla olarak böbreklerim çok! sağlam çalışır . Burcc'un annesi hemşire olarak sende böbrek problemi hiç olmaz dediydi :)
  5. Yabancı dil öğrenme isteğim kabardı içimde . Mesela Korece . Sakın yanlış anlamayın haa ! Bunu Kore dizilerini izlediğim için istediğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz tabiside . Hani Korecede Altay dil ailesine mensup ya... Dil çalışmaları için Altay dillerini bilmek gerekiyor ya... Özellikle Türkiye'deki Altayistlerde dil öğrenme biraz umursanmıyor ya... Ben Türk Dili Ve Edebiyatı öğrencisiyim ya... Ben hayatta akademik kariyer düşünmesem de işte öyle .... Yani dizilerin hiiiç alakası yok :)
Öyle işte ... Neyys'sse!

İyi Geceler ...


1 yorum:

  1. Korece şimdiye dek hiç radarıma girmemişti. Şimdi içimi bir merak sardı. Bir gugıl araştırması yapayım bari...
    Güzel blog, eğlenceli, renkli, sevimli.
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil